Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppkast

Annons
08 Stockholm Sundsvall Dragons
Åkeshovshallen, 19.04
Läget i lagen
08 Stockholm: Har stora skadebekymmer. I kväll saknas exempelvis amerikanske guarden Tommy Adams och forwarden Jörgen Westerlund. Vidare finns det är rad frågetecken som i bästa fall kan rätas ut på själva matchdagen.
Sedan tidigare saknas knäskadade lagkaptenen ervin Musanovic.
Sundsvall Dragons: Spelartruppen lider av några småskavanker, men samtliga spelare ska vara tillgängliga till kvällens match. Frid och fröjd, råder med andra ord.

Coachsnack
08 Stockholm: Om jag hade fått välja motstånndare i kväll, så hade jag inte valt Dragons. De har ett mycket bra lag. Men nu är det som det är, säger 08:as coach Boris Karebin.
Vi har ett mycket bra material, men har haft det oerhört jobbigt med skador och otur. Jag har inte kunnat starta med samma lag en enda gång. Får vi bara tillbaka alla på golvet så kommer resultaten.
Sundsvall Dragons: 08 har ett bra spelarmaterial, med talang. Men de har inte lyckats få ihop det ordentligt. För vår del gäller det att vi är med från första början, så att det inte får luft under vingarna, säger Dragons coach Peter Öqvist.
Efter förlusten mot Plannja har vi tittat på det som var bra och det som var dåligt och vad vi ska ändra på. Men det handlar inte om några jättegrejer.

*** removed caption text ***
Notera att ...
... 08 Stockholm faktiskt är obesegrade i Åkeshovhallen. Stockholmarnas enda seger i Ligan så här lång kom just i Åkeshov då Jämtland var på besök.
... Dragonstrion Kristian Andersson, Adam Alexander och Per Hultman-Boye har alla tre ett förflutet i just 08 Stockholm.
... hemmalaget kan ha en 16-åring i laguppställningen i kvällens match, Richard Hartman. En talang som klubben flyttade upp från 08 Alvik inför den här säsongen.
... 08 har gått tungt i ligan och bara en seger (mot nämnda Jämtland) på nio matcher. I dagsläget har stockholmarna fem raka förluster bakom sig.
... Dragons jagar revansch. Senast laget var i elden kom den först hemmaförlusten för året när Plannja på matchens sista skott.

Övriga matcher:
I kväll: Helsingborg Akropol
Jämtland Sallén
Ockelbo Solna
26/11: Norrköping Södertälje
Fredrik Lindahl

Mer läsning

Annons