Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppkast: Dolphins–Dragons

Annons
Norrköping DolphinsSundsvall Dragons
Mässhallen, Norrköping, 16.04

Läget i lagen
Norrköping: Inga skador eller sjukdomar att rapportera.
Sundsvall: Niklas Jönsson, som precis kommit tillbaka efter förkylning, fick en allvarlig stukning på ena foten under torsdagsträningen och missar med största sannolikhet dagens match.

Coachsnacket
Norrköping: Jag är jättebesviken över den start vi har fått. Det har varit för passivt och inte alls samma inställning och hetta som förra säsongen. Nu har vi fått Norrköpings twin towers när Marcus är tillbaka, och om vi tejpar ihop våra två största och Sundsvalls två största är vi nog rätt jämnstora. Det blir en intressant match, säger coachen Kelly Grant.
Sundsvall: Trots att de förlorat mycket är Norrköping ändå ett bra lag, och har många som kan göra mål. Dessutom har de precis åkt på storstryk och borde vara laddade. Det blir roligt att se fighten mellan Jocke Kjellbom och deras polack Pawel Mroz, säger Dragons Peter Öqvist.

Notera att...
...Norrköping fick storstryk, 86109, hemma mot Plannja senast. Laget har bara en seger hittills i år.
...Sundsvall är obesegrat, med fyra raka segrar.
...Norrköping har släppt in mest poäng av alla lag i ligan.
...store och tunge Anders Marcus gjorde comeback senast mot Plannja och var bra. Dolphins ende jätte, 215 cm långe Pawel Mroz har dock inte imponerat. Mark Reed, som också inlett tveksamt, spelar för nytt kontrakt med Dolphins.
...Sundsvalls bänk, med spelare som Johan Sundberg och Per Hultman-Boye imponerade stort senast.

Övriga matcher
08 StockholmSolna

Mer läsning

Annons