Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppkast: Södertälje BBK–Sundsvall Dragons

Annons
Läget i lagen:
Södertälje: Riktigt illa. I går kväll var nye amerikanen Jeff Brown inte spelklar ännu och man hoppades på positivt besked under natten. Dessutom färska skador på 206 centimeter långa Alexander Wikner och Rickard Flink, 198 centimeter. Även frågetecken för belgiske pointguarden Hery Rafidison.
Sundsvall: Kristian Andersson dras med en inflammerad armbåge och stannar hemma. Övriga elva spelare är på plats i Södertälje, friska och krya.

Coachsnack:
Södertälje: Det hade kunnat sett bättre ut för oss. Men även om det tillhör sporten med skador så är det jäkligt olyckligt att de kommer just nu. Sundsvall är en av SM-guldfavoriterna och det är tuffast tänkbara motstånd, säger Tommie Hansson, tränare i SBBK.
Sundsvall: Det ska bli jätteskönt med ligapremiär och dessutom får vi chans på revansch från SM-finalförlusten i våras. Det ser jättebra ut för vårt senaste förvärv Quinell Brown, men självklart kommer det ta ett tag att få in honom i snurren, säger Peter Öqvist, tränare för Sundsvall.

Notera att...
... Södertälje BBK tog SM-guld i fjol efter att ha vunnit över just Sundsvall Dragons i finalen.
... Både Södertälje och Sundsvall har redan hunnit sparka varsin amerikan (Tejay Anderson och Xavier Mortens) och ersatt dem med nya. Men de har inte haft mycket tid att visa vad de går för. Södertäljes Jeff Brown anslöt till truppen i går förmiddag.
... Exdraken Daniel Dajic har skrivit på för Södertälje där en annan exdrake, JD Sanders slutat spela för att i stället vara assisterande coach.

Nästa omgång:
18/10: SundsvallSolna, JämtlandSödertälje, 08 StockholmPlannja, SallénOckelbo, NorrköpingHelsingborg.

Mer läsning

Annons