Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bedrövad Ånge-tränare: "Det sämsta vi någonsin spelat"

Ånge har fått en mardrömsstart på division 2-säsongen och mötet med Friska Viljor i Örnsköldsvik blev inget fall framåt.
– Det här var hemskt, vår sämsta match för säsongen, suckade tränaren Suat Sari.

Annons

Friska Viljor kom till spel med en svidande 0–6-smäll mot Hudiksvall i trunken, Ånge med ett prekärt tabelläge som nästjumbo. 90 minuter och lite tilläggstid senare är Ånge kvar i tabellbotten.

– Det här var eländigt, vi spelar en jättedålig match och ingenting fungerar. Vi har mycket boll men skapar ingenting, säger Ånge-tränaren Suat Sari.

Man kan säga att det var FV som gillade läget bäst, och framför allt då Tobias Stenberg som gav hemmalaget en drömstart på ett soldränkt Skyttis. Från 25 meter fick nyförvärvet från Anundsjö drömträff och det målet blev startskottet för en massiv FV-dominans.

Ett mål som inte gjorde Suat Sari på bättre humör.

– Det här var det sämsta vi någonsin spelat, jag känner inte igen killarna. Vi har inte spelat så här dåligt i de andra matcherna. Vi har mycket boll men skapar ingenting.

Ja, någon stor fotbollsmatch var det då inte. FV dominerade, hade stort spelövertag, samlade på hörnor men var impotenta då det vankades målchans – och de hade man gott om. Och eftersom Ånge var riktigt under isen, eller plastgräset, var hemmasegern rättvis.

Och när Ånge skulle jaga en kvittering i den andra halvleken orkade man inte med ett enda avslut på mål. Det var en sådan dag för Ånge IF.

Ånge skapade i princip ingenting förutom en halvchans i inledningen. Man försökte, men vid Friska Viljors straffområde tog det tvärstopp.

– Första halvlek är riktigt dåligt och det är fullt förtjänt att FV vinner, Som sagt, det här var en hemskt dålig insats av oss, säger Suat Sari.