Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berömd golfspelare föreläser på minimässa i Ånge

I början av maj är tanken att det ska dukas upp till en minimässa i Medborgarhuset i Ånge som går i det personliga välbefinnandets tecken.

Bakom arrangemanget står Ånge kommun, Arbetsförmedlingen och ABF, och den röda tråden för mässan – som äger rum en torsdagskväll och fredagsförmiddag – är "må bra".

– Vi har bjudit in företag och andra som verkar inom det området och hoppas att de vill vara med och visa upp sig, säger Lena Gustafsson på kommunens näringslivskontor.

Båda mässdagarna kommer också golfspelaren Caroline Larsson att finnas på plats för en föreläsning om mod, utmaningar och inre styrka. En berättelse som utgår från hennes egen livsresa efter cancerbeskedet som slutade med att hon fick amputera ett ben, och hur hon med hjälp av glädje och ett positivt synsätt berikat livet och fortsatt nå framgång på golfbanan.

Läs mer: Mot alla odds – Caroline Larsson om sitt livsavgörande beslut

– Det blir en föreläsning under torsdagskvällen, och så en ny föreläsning dagen därpå, säger Lena Gustafsson som hoppas på mycket folk i form av såväl utställare som besökare.

Datumen för mässan är 12-13 maj.