Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beskedet: Polarna lägger ner verksamheten

Det har varit skakigt kring Polarna i Sundsvalls framtid i flera år – men nu är beslutet taget och verksamheten läggs ner.
– Vi är eniga. Det kommer inte tillräckligt med ungdomar, då ska de pengar vi får gå till någon annan verksamhet som gör mer nytta, säger ordförande Ann-Marie Vilhelmsson.

En epok går i graven. Sedan 1999 har de drivit verksamheten som har erbjudit ett nyktert alternativ med Polarlördag för ett par generationers Sundsvallsungdomar.

– Det är ett definitivt beslut den här gången. Man satsar tid och energi, men så blir det ingenting, säger Ann-Marie Vilhelmsson.

Läs mer: Polarna kallar till krismöte

Beslutet togs för närmare två månader sedan efter många turer där alla alternativ vänts och vridits på har styrelsen nu beslutat att lägga ner.

2013: Polarna nära nedläggning

– Vi får pengar från kommunen för att göra det här, men när det inte kommer ungdomar så känns det inte rätt att fortsätta, säger Ann-Marie Vilhelmsson.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!