Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bieber både sågas och stöttas

Justin Bieber ilsknade till på fansen vid en konsert i Oslo och valde att lämna scenen.
Hans agerande väcker ilska på sociala medier - men popstjärnan får också stöd av de mest hängivna fansen.

Annons

Justin Biebers konsert på Chateau Neuf i Oslo i går blev en kort historia - efter bara en låt lämnade stjärnan scenen i ilska och förklarade han inte tänkte genomföra showen.

Det var när Bieber skulle torka upp vatten från scengolvet som det rann över för stjärnan. Fansen försökte rycka åt sig den handduk Bieber använde för att torka upp.

– Hallå, vad gör ni? Lyssnar ni på vad jag säger? Sluta upp med det där, jag försöker torka golvet, säger Bieber innan han blir så irriterad att han går av scenen.

Senare bad stjärnan om ursäkt via Instagram och förklarade att han "verkligen inte ville vara taskig" men att han haft en slitig vecka med för lite sömn.

På Twitter får stjärnan kritik för sitt utbrott under hashtaggen #biebergate. "Väx upp och uppför dig som ett proffs". "Biljettförsäljarna i Oslo borde ha en återbetalningspolicy för skitstövlar". "Jag är glad att jag stannade hemma i Bergen", är några kommentarer.

Men stjärnan får också stöd under taggen #respectforjustin. "Jag ursäktar inte det han gjorde men ibland glömmer ni att han är en människa och den stress han känner". "Om ni vore riktiga beliebers skulle ni respektera Justin", är ett par andra kommentarer från motsatta sidan i skyttegravskriget.

Samtidigt rapporterar norska Dagbladet att fans som befann sig på främre raden på Chateau Neuf i Oslo får skulden för det inträffade och har utsatts för hatiska inlägg och till och med mordhot på sina Facebook-konton. Hoten kommer från Bieberfans över hela världen och är enligt Dagbladet tusentals till antalet. Polisen ser allvarligt på hoten och uppmanar de utsatta flickorna att anmäla, skriver tidningen.