Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil voltade vid Röda torget – en person förd till sjukhus

Dubbla trafikolyckor inledde påskdagens morgon i Sundsvall. Vid den ena olyckan voltade en personbil i närheten av Röda torget vid 6-tiden och en person har förts till sjukhus.

Det första olyckslarmet kom klockan 06.12. En trafikolycka skulle ha skett i rondellen på Timmervägen i Bergsåker. Personbilen ska på något sett ha kommit snett in i rondellen i Bergsåker och åkt av vägen, men ingen person kom till skada och någon egentligen räddningstjänsten behövde aldrig göra någon insats.

Uppföljning: Man körde upp på rondell i Bergsåker – misstänks för narkotikabrott

Vid 06.45 inträffade ytterligare en singelolycka på gamla E4:an vid Röda torget. Ambulans och räddningstjänst var snabbt framme på olycksplatsen.

– Det är en personbil som har voltat. Båda personerna är ut ur fordonet och talbara, men i nuläget vet jag inte om det kommer att åka med ambulansen, säger Peter Höglund, inre befäl vid räddningstjänsten.

Han fortsätter:

– Vi har även stängt av vägen, medan vi håller på att arbeta med olyckan.

Enligt prognosen skulle trafiken flyta som vanligt vid 08.30.

Senare meddelade polisen på sin hemsida att en av personerna som var inblandad i olyckan fördes med ambulans till sjukhus.

Texten kan uppdateras