Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fräna bilar på End of summer meet – se vinnarbilen med tillhörande husvagn

Han valde bort ett regnigt Boden för ett blåsigt Ljungaverk. Det visade sig vara ett vinnande val. Janne "Ludde" Lundell vann finaste priset med sin Lincoln Zephyr-41 med husvagn.

Annons

Trots krocken med ett annat lokalt motorarrangemang och blåsten kunde Karlsro flyers ordförande Sven-Ingvar "Svensken" Eriksson blicka ut över ett fält med både publik och bilar.

Klubbens årliga bilträff End of Summer Meet arrangeras för åttonde året i rad. "Svensken" ser nöjd ut trots att det är lite glest med publik framför scenen.

– Jag har ingen aning om hur många bilar som är här. Jag har haft fullt upp med att förankra öltältet och säkra scenen i blåsten, säger han.

Bilbedömningsgruppen hade valt ut tio de finaste bilarna och klubbens val av bil. Det finaste priset var "publikens val" och det gick till umeåbon Janne "Ludde" Lundell med sin Lincoln Zephyr-41 med tillhörande husvagn. Det är ett custombygge som påbörjades i Finland med plåtjobb och som "Ludde" sedan lagt ner cirka 400 timmar på.

– Sen tänkte jag att vi behövde en husvagn så den har jag väl lagt ner en 500 timmars jobb på.

Husvagnen byggdes från grunden av en gammal släpvagn och den används flitigt för övernattningar. Det är första gången som de är i Ljungaverk. Tanken var att åka på en bilträff i Boden men eftersom det regnade där blev det End of Summer Meet i Ljungaverk i stället.

– Det är jätteroligt att vinna publikens röst. Helt fantastiskt och man skulle personligen vilja tacka alla som röstat.

Sven-Ingvar "Svensken" Eriksson beklagar krocken med arrangemanget Mitt Sverige Watercross som var samtidigt i Borgsjö och som lockar publik med liknande motorintresse.

– Jävligt tråkigt att det ska krocka. Nästa år hoppas jag vi har ett bättre samarbete, säger han.

Läs mer: Karlsro flyers laddar för "End of Summer Meet"

Läs mer: De kommer till End of Summer Meet: "Suveränt svenskt band"

TV: Bred uppslutning under End of Summer Meet 2014

Mer läsning