Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilar i brand i Sallyhill – bränderna misstänks vara anlagda

Räddningstjänsten har larmats till Sallyhill i Sundsvall där minst två personbilar uppges brinna.

Uppföljning: Efter de anlagda bränderna i centrala Sundsvall – fyra personer gripna

Larmet om bilbranden inkom till SOS Alarm vid 03.20-tiden under natten till fredagen. Enligt initiala uppgifter ska minst två personbilar brinna på parkeringen vid Sallyhillsvägen/Lekängsvägen.

– Stämmer, vi är klara där nu. En bil som blev utbränd och en som blev brand skadad, säger Lars Krantz, inre befäl hos räddningstjänsten.

Han tillägger:

– Vi gjorde typ samma insats som vid de tidigare bränderna i det här området. Vi åkte dit och släckte.

Tidigare under torsdagskvällen larmades räddningstjänsten även om två bränder under kort tid intill Midälvaplan i Sallyhill.

Polisen hade två patruller på plats vid bilbränder.

– Vi jobbar utifrån att de är anlagda. Det har varit många bränder inom ett begränsat geografiskt område under kvällen och natten, så det känns som att det är någon som springer runt och tänder på, säger Simon Wormö vid polisen.

Uppföljning: Efter de anlagda bränderna i centrala Sundsvall – fyra personer gripna

Vet du mer? Har du bilder/film? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 (inled meddelandet med ST) eller mejla tips@st.nu.