Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilbingo vid Tonhallen

/
  • Tommy Ulfsporre lyfter upp plattan för att visa att han fått bingo. Vinsten denna gång blev 1 000 kronor för full bricka.
  • Tommy Ulfsporre hade tur under inledningen av bilbingon. Här tillsammans i bilen med Ann Elmen.
  • Björn Mattsson och Anita Mattsson Lodin konstaterar att det var en prefekt kväll för bingospel i cabben.
  • Bekvämt lutande över bakluckan spelar från vänster Ulrika Odeblom, Caroline Bergqvist och Johan Bengtsson.

Ett en etta, 33 trea trea hördes ur högtalarna till parkeringen utanför Tonhallen. När tillräckligt många siffror ropats ut hördes en biltuta från någon som hade fått bingo.

Annons

Det var en välfylld parkering under onsdagskvällen med många som valde att spela bilbingo i det fina sommarvädret. Flera valde på grund av vädret att sätta sig utanför bilen och sjunka ner i en tältstol för att kryssa i bingobrickorna.

Eller som ett gäng ungdomar som lutade sig mot bakluckan på en cabb och spelade. Om det gav större lycka ska vara osagt. En som däremot satt lugnt kvar i bilen och spelade var Tommy Ulfsporre. Och han vann på både två- och treraders bingo på samma bricka. 1 500 kronor blev vinsten på ett bräde.

Arrangörer får bilbingon vid Tonhallen är Matfors IF och en som fick springa mycket för föreningen var Adam Forsström. Hans roll var att kontrollera så vinstbrickorna var rätt ikryssade.

Annons