Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biztro i Ånge är till salu – ägarna vill satsa helhjärtat på senapen

Företaget Senaperiet säljer nu restaurang och café Biztro.
– Vi måste välja vad vi ska satsa på, tiden räcker inte till för oss, säger Mikael Forsberg.

Mikael Forsberg och Anna-May Bååth driver företaget Senaperiet, där även lunchrestaurangen Biztro ingår. Som ST tidigare berättat, tillverkar paret Söderins senap som de nu vill satsa hårdare på att få ut till angränsande orter. Julförsäljningen har varit god, men mer finns att göra för att nå ut med den klassiska Ångeprodukten. Mer tid i senapsfabriken och tidsödande resor över kommungränserna väntar.

– Vi kommer att fara ut mer till butiker med senapen. Vi tänker satsa mer mot Sundsvall och Hälsingland och därför är det svårt att hinna med att driva restaurangen. Båda verksamheterna blir lidande av det, säger Mikael Forsberg.

Försäljningsannonsen har legat ute på Blocket sedan första januari. Många har ringt och varit nyfikna på det lilla kaféet på Centralgatan.

– Målet är att sälja Biztro så fort en köpare finns. Intresset har varit bra, två intressenter har redan besökt oss för att titta på lokalerna. Tanken är att satsa helhjärtat på senapen, men vi kommer att köra Biztro som vanligt tills vi har en köpare, säger Mikael Forsberg.