Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blåa lagets laguppställning i landstingsfullmäktige

Preliminär laguppställning

Målvakt Jonny Lundin (C)

Snuvades snöpligt på en nationell proffskarriär. Försöker nu hålla tätt bakåt på distriktsnivå. Ett ganska otippat kort som kryssat sig in i laguppställningen tack vare många oavgjorda resultat, kryss alltså. Vägrar att bära ansiktsmask.

Högerback Per Wahlberg (M)

Given i ledartröja med fyra års rutin. Jämn hög lägstanivå men kunde blixtra till oftare. Ibland överdrivet försiktig. Representerar lagets ryggrad samt dess brist på ryggrad. Känd för sina slagskott som han alltför sällan avlossar. Slår oftast pucken till icing.

Vänsterback Mona Hammarstedt (KD)

Gedigen slitvarg som inte alltid får de stora rubrikerna. Lagspelare. Fick ta över på vänsterbacken när lagets egen Sverker-modell inte längre fick plats i lagbygget. Anonym lagspelare som är underskattad.

Högerforward Bengt Sörlin (M)

Offensiv på gränsen till tokattacker. Impulsiv. Ofta utvisad. Risk för matchstraff. Intressant högerforward som kan hitta på i princip vad som helst. Med tanke på vissa uttalanden är det oklart om han bär hjälm.

Center Hans Hedlund (C)

Centern som vägrar att spela annat än center. Trygg nestor i mitten. Värvad 1986 och spelar nog 30 år till. Inte snabbast, men ofta slagfärdig. Kör spelarbussen. Envisas att spela med Spaps-hjälm.

Vänsterforward Ingeborg Wiksten (FP)

Yrväder med glatt humör. Påläggskalv med bra blick för spelet. Nationella och internationella uppdrag. Borde bli mer egoistisk och skjuta oftare i anfallszon. Blir ibland osynlig under matchen.

Andrafemman:

Stig Grip (M), hb

Erica Markusson (FP), vb

Rodney Engström (M), hf

Anita Hellstrand (C), c

Soledad Henriquez (KD), vf

Tredjefemman:

Sigge Tjärnlund (M), hb

Arne Engholm (FP), vb

Kristoffer Bodin (M), hf

Sonia Seidevall (C), c

Lina Heidenbeck (M), vf

Utvisningsbåset

Mats Hellhoff (SD)

Matchens egen polis får inte vara med ute på isen. Trots att derbyt inte ens dragit igång tvingas Hellhoff till utvisningsbåset där han fått permanent uppehållstillstånd.