Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bli redo för Podd 72

Hur har du det med din personliga beredskap? Vad händer egentligen i världen som kan drabba mig? Nu startar Podd 72, om att vara redo, om kriser, katastrofer, prepping, säkerhetspolitik och informationskrig.

I varje poddavsnitt möter du två återkommande gäster:

Jan Alsander från Civilförsvarsförbundet, som ger dig överlevnadstips och berättar hur du kan klara dig bättre i ett krisläge.

Christian Palme, tidigare DN-korrespondent på Balkan och verksam vid krigsförbrytartribunalen i Haag, diskuterar ett aktuellt ämne med programledaren Patrik Oksanen.

Utöver det bjuder podden på internationella såväl som svenska gäster för aktuella samtal. I första programmet lördag 5:e december möter du även Galina Timchenka, chefredaktör på den ryskspråkiga sajten Meduza, forskaren Martin Hurt på ICDS i Tallinn och EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström. Dessutom levererar Karin Bylund preppertips från olika delar av världen.

Podden finns att lyssna på Podd72.se samt kan laddas ned från iTunes och Acast.

Ett införsnack finns att lyssna på här.