Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blixthalka överraskade minibussförare – flera passagerare skadade

En minibuss med sex personer i, som färdades på väg 348 och befann sig mellan Selsbo och Pengsjö, var med om en olycka vid klockan sex på fredagsmorgon.

Annons

Det uppges ha varit väldigt halt på platsen under morgonen och föraren tappade kontrollen över minibussen som voltade ner i diket.

– Han är av förklarliga skäl väldigt chockad, säger insatsledaren Magnus Umegård och berättar att föraren och de fem passagerarna har förts till Örnsköldsviks sjukhus.

– Den ena passageraren var medvetslös när vi kom dit och när han kvicknade till klagade han över buksmärtor, men de andra har också förts till sjukhus för säkerhets skull.

Enligt akutmottagningen vid Örnsköldsviks sjukhus drabbades en man av svåra skador i samband med olyckan. Han har förts till Norrlands Universitetssjukhus i Umeå för vidare vår. Två andra män ådrog sig lättare skador, de har fått lämna sjukhuset.

Vet du mer – eller har du bilder? Kontakta oss.