Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blues med djupa rötter i kväll på E-street

Lisa Lystam Family Band inleder sin turnésväng i Västernorrland med ett stopp i Sundsvall. I kväll kliver de på E-steets scen.

25-åriga Lisa Lystam från Mjölby hittade bluesen som 19-åring och har sedan dess tagit en stadig plats på blues- och rootsscenen. Tillsammans med Fredrik Karlsson, gitarr, Mattias Gustafsson, gitarr, Johan Sund, bas, Patrik Thelin, trummor bildar de Lisa Lystam Family Band som nu reser runt i länet.

I kväll blir det ett stopp i Sundsvall, på fredag väntar en spelning i Härnösand på Metropol och på lördag avslutar de på Sollefteå Amatörteater.

Ifjol släppte de fullängdaren "GiveYou Everything" som vittnar på att deras musik är mer än renodlad blues, de finns även en stark rootsig kärna.

Deras spelningar beskrivs ofta som spännande och en glädjespridande upplevelse där den ena kvällen aldrig är den andra lik.

För Plus-kunder: Måndagsjazz: Avspänt och svängigt

För plus-kunder: Teater: "This is Västernorrland" - en kärleksfull betraktelse av länet som angår oss alla