Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bo från Sundsvall var iskall – vann två miljoner på Bingolotto

Under söndagens program var Bo Sikström från Sundsvall iskall. När han hade 400 000 kronor valde Bo att fortsätta finalspelet – och tog det hela vägen. Totalt vann han två miljoner kronor.

Bo Sikström från Bydalen darrade på manschetten när han gissade fel när det var 5 högre och 5 lägre kort. Då rök enda felsägningen man är tillåten att ha.

Men det var då han chansade – och vann.

– Ja jag lyckades använda den enda bommen man får ha, så sedan var det nervöst, men sen gissade jag rätt på resten, säger Bo direkt efter att han blivit miljonär.

I studion hade Bo med sig sin fru Eva. De köpte bingolotten på Statoil i Gärde redan i november. På den vann de chansen att komma och spela finalspelet i studion i Göteborg – något som de har hållit hemligt i två månader.

– Vi har bara gått och väntat på att få åka ner sedan dess och inte sagt det till någon.

Vet era nära och kära om att ni har vunnit nu då?

– Ja jag tror att de alla har suttit och spelat framför tv:n. Vi köpte barnen varsin bingolott till i kväll men berättade aldrig varför, så de blev nog ganska överraskade.

Nu är paret två miljoner rikare, något som de direkt efter sändningen firar med middag och bubbel. Vad de sedan ska göra med vinstpengarna återstår att se.

– Vi har lån som ska lösas, ett hus som ska renoveras och så vill man ju gärna resa lite också. Ja nog ska vi lyckas göra av med de pengarna nog, säger den nyblivna miljonären och skrattar.