Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boende på Kristinelund vill kunna se på tv – fixa problemet, kommunen!

Boende på Kristinelund kan inte se på tv. Om man någonsin varit tvungen att spendera mycket tid inomhus och inte har möjlighet att göra något annat vet man hur mycket tv:n kan betyda. Ett sällskap som alltid finns, att se på nyheterna och hålla sig uppdaterad eller bara kunna kolla på sitt favoritlag som spelar match.

Att inte kunna se på tv kanske inte låter som ett stort problem för många, men tänk att de flesta äldre spenderar mycket av sin tid ensamma vilket gör att tv:n får en stor plats i hemmet.

Antennerna funkar inte, det blir brytningar hela tiden, så att både ljud och bild försvinner. Har man då både tv och i vissa fall boxer för att kunna ha sina favoritkanaler ska det fungera.

Personal på Kristinelund är medvetna om problemet men säger att de inte kan göra något, det är upp till kommunen.

Så här kommer en uppmaning till Sundvalls kommun: Fixa problemet så att äldre kan se på tv och få dagarna att blir lite roligare och gå snabbare!

Äldreboende på Kristinelund i Nacksta

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel