Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Bonde söker fru”-Alexandra: ”Jag var den enda som inte såg att han hade känslor för mig”

I kväll är det dags för ännu ett avsnitt av ”Bonde söker fru”. Alexandra Sandström blev ensam tjej kvar hemma hos älgbonden Daniel Johansson för två veckor sedan.
– Jag var den enda som inte såg att han hade känslor för mig redan från början.

Alexandra Sandström från Östersund är en av frierskorna i TV4:s "Bonde söker fru". För två veckor sedan blev hon den enda tjejen kvar på älgbonden Daniel Johanssons gård i Bjurholm i Västerbotten.

I kväll sänds det elfte av 13 avsnitt av "Bonde söker fru".

► Läs mer: Läget efter kvällens program – svåra slutval i ”Bonde söker fru”

► Läs mer: Alexandra Sandström om blickarna på stan: ”Det är mycket tissel och tassel”

► Läs mer: Drama i Bonde söker fru – Daniel fick äntligen kyssa Alexandra från Östersund

Alexandra som från början kände sig nervös inför att programmet skulle sändas har börjat vänja sig med att se sig själv i tv.

– Nu känns det helt okej att titta. Det roligt att se vilka delar de har tagit med och vilka som har klippts bort. De flesta runt omkring mig tycker också att det är roligt att se programmet. Jag har bara fått positivt respons, säger Alexandra Sandström.

► Läs mer: Alexandra Sandström från Östersund söker kärleken i Bonde söker fru

I avsnittet som sändes för två veckor sedan avslöjade Daniel för de andra två tjejerna på gården att det var Alexandra han vill ha. De blev besvikna och bestämde sig för att åka hem. När Alexandra fick reda på att hon skulle bli ensam kvar med Daniel blev hon förvånad.

– Jag var jättechockad. Jag fattade inte själv vad som hände. Jag har förstått i efterhand att jag varit den enda som inte sett att han hade känslor för mig redan från början. Jag blev överrumplad när han berättade.

► Läs mer: Alexandra Sandström från Östersund om sin medverkan i "Bonde söker fru": "Självklart ville jag provhångla"

Alexandra kan fortfarande inte berätta hur det gått för henne och Daniel, det får tittarna veta i slutet av säsongens "Bonde söker fru". Men Alexandra kan bekräfta att de fortfarande har kontakt och att Daniel varit i Östersund och hälsat på henne.

Du ångrar inte att du varit med i "Bonde söker fru"?

– Nej absolut inte. För det första träffade jag ju Daniel och jag har vuxit väldigt mycket som person. Jag har fått ökat självförtroende och är mer självsäker. Jag har haft kontakt med människor som jag aldrig skulle ha haft kontakt med annars och jag har funnit jättefina tjejkompisar.