Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bonde söker fru-Sigrid om det dramatiska beslutet: "Vi lägger ner produktionen"

Med bara tre avsnitt kvar av säsongens Bonde söker fru tar Sigrid Bergåkras jakt på kärleken en oväntad vändning. Hennes besked kom som en chock för både hennes brevskrivare och programledaren Linda Lindorf.

Den här artikeln publicerades 30 november 2016.

Hör Sigrid berätta om veckans avsnitt:

I början av veckans avsnitt möter Sigrid Bergåkra programledaren Linda Lindorf på Träslottet i Arbrå för att berätta om hur tankarna går om vem som ska få lämna gården den här veckan. Sigrid kommer då med beskedet att hon inte väljer att gå vidare med någon av sina brevskrivare.

– Jag måste träffa någon som gör att jag känner "Oj, slit av mig kläderna och ta mig på bordet", säger Sigrid Bergåkra i programmet.

Hon berättar även att bland hennes brevskrivare så var alla toppenkillar, men passionen inte fanns där för att det skulle bli något mer och att det var bättre att vara ärlig och berätta det för dem nu.

Läs även: Sigrid Bergåkra om veckans turbulens

Det blev en känslosam stund med många tårar i programmet då hon berättar nyheten för sina brevskrivare. Också produktionsbolaget bakom programmet blev fundersamma på hur de skulle gå vidare.

– De sa till mig att det är över och vi lägger ner produktionen, så du får ta och göra vad du vill. Jag hoppade upp på en häst och red iväg, berättar Sigrid.

I programmet berättar Sigrid att hennes tankar den senaste tiden gått till en person som inte själv skrev in till programmet.

– Det var två skilda personer som skrev in åt honom och det var så mycket i hans beskrivning som stämde in. Jag bad honom att han skulle söka men han återkopplade att han inte ville vara med i tv, berättar Sigrid.

Läs även: Linnea från Bollnäs letar kärleken i Bonde söker fru

Det hon inte anade då var att produktionen i smyg ringde upp Pål och gav honom två timmar på sig att packa och komma till Hälsingland och i slutet av veckans program får vi se hur Pål anländer till gården.

– De överraskade mig, när jag kom tillbaka så stod han där. Jag var ganska under isen känslomässigt och när han kom till gården blev det som en enorm energikick berättar Sigrid.

Läs även: "Bonde"-Erik: "Bra att hon åkte hem"

Årets säsong av Bonde söker fru lider mot sitt slut och än är Sigrid inte helt van med att se sig själv i rutan.

– Jag tycker det var jobbigt att se sig själv så här ledsen. Man hade sett sig själv när man ler och flaxar med håret och sen får man se sig själv grina och se fördjävlig ut, berättar Sigrid Bergåkra.