Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Borgsjö är länets bästa rastplats

Rastplatsen i Borgsjö är fortfarande länets absolut bästa stopp för bilister. Den bedömningen gör Motormännen, som i dag satte upp beviset för detta.

Det börjar bil rätt trångt på väggen som Motormännen nu satt upp ännu en plakett på, och där texten intygar att Borgsjö ännu en gång har utsetts till länets bästa rastplats.

– Det blir bara bättre och bättre här, säger Kurt Forslund, efter att sista spiken hamrats in.

Trots att det är Trafikverket som sköter alla rastplatser så konstaterar han att skillnaden i service och trivselfaktor kan vara stor beroende på hur intresserade personalen som ska vårda anläggningen är.

– En toalett fick omdömet att den såg ut som sju svåra år, berättar Kurt Forsberg, som önskar fler rastplatser hade sett ut som Borgsjö, även om det just denna dag inte blev toppenbetyg för toaletterna.

Bäst i landet är heller inte Borgsjö. Den titeln delas av rastplatserna Skärsdalen och Vojmån i Halland respektive Västerbotten.