Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Peter Forsbergs nya sommarhus: "En bra kombination"

Peter Forsberg och Nicole Nordin vidgar sina sommarvyer. Paret har köpt en ny sommarstuga på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. – Det är familjevänligt och ungarna har det ganska bra på beachen och leklandet, säger "Foppa" till SportExpressen.

Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin har köpt ett sommarhus på västkusten.

Semester i sommarstugan i Örnsköldsvik. Det har varit en tradition för familjen Forsberg/Nordin sedan flera år tillbaka.

Men nu är sommarstugan i "Foppas" hemstad inte den enda i familjens ägo. Peter Forsberg berättar nämligen i en intervju med SportExpressen att de köpt ett nytt hus på Bjärehalvön.

– Vi har köpt ett litet hus på Bjärehalvön och åkte ner. Det är familjevänligt och ungarna har det ganska bra på beachen och leklandet.

– Vi har sommarstuga i Ö-vik också, men sommaren är lite tidigare och lite senare här. Båstadveckan lockar med lite folk, bra restauranger. Någon vecka per år kommer vi vara här i Sverige också.

LÄS MER: Foppa högt på listan – här är kändisarna vi helst vill ha som granne

LÄS MER: De tröttnade på gräsklippning – och trivs med sin stenträdgård

Peter Forsberg var under den gångna veckan på plats i Båstad, en knappt mil norr om sommarstugan på Bjärehalvön, och såg damfinalen i Swedish Open.

Och "Foppa" var nöjd med arrangemanget och tennisveckan.

– Jag är inte här för att mingla, jag gillar att kolla lite tennis speciellt med svenskt deltagande. Där vi har stugan är det mycket barnfamiljer. En bra kombination, en kanonvecka.

LÄS MER: Nionde raka för Foppas diamant: "Fantastisk prestation"

LÄS MER: Vågade följa drömmen – nu är deras indiska bed & breakfast bokat flera år framöver

Mer läsning

Annons