Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nästa heta möte till boxningsgalan – Laurén och Kaiser i tuff fight: "Min chans att bevisa att jag är bäst i världen"

Det har sedan tidigare varit klart att boxaren Otto Wallin och Malmöboxaren Adrian "Gäddan" Granat kommer att göra upp om EU-titeln, i Sundsvall, i april.
Men nu står det också klart att Sundsvallsborna också får ser proffsboxaren Mikaela Laurén i weltervikt.

Annons
Foto:Foto: Lise Åserud/TT

► (+) Stor boxningsgala till Sundsvall – Otto Wallin i hett svenskmöte: "Äntligen dags"

Svenskan Mikaela Laurén, som ännu är obesegrad, kommer att gå in i ringen, med vikten 66,7 kilo, tillsammans med den lik väl obesegrade tyskan Verena Kaiser.

– Det här är min chans att bevisa att jag fortfarande är bäst i världen, i min viktklass, jag är fortfarande obesegrad inom super weltervikt och jag planerar att fortsätta vara det också, säger 42-åringen i ett pressmeddelande fortsätter:

– Jag vet att min motståndare är mycket yngre än mig. Hon är obesegrad, hon är hungrig och hon har ingenting att förlora. Jag har kollat på ett par av hennes fighter, så jag vet att hon har bra teknik och att hon är stark. Jag vet att det inte kommer att bli enkelt, men jag vill vara den som spräcker hennes nolla.

Kaiser själv är också fylld av självförtroende inför fighten:

– Självklart är jag självsäker – det är en av anledningarna till att jag gör det här. Jag kommer göra allt för att ta med mig bältet hem till Tyskland och hålla mitt rekord intakt.

► (+) Otto Wallin om känslorna inför den tuffa tungviktsfajten: "Han är bra på att snacka"

Mer läsning

Annons