Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya motståndare för Sundsvallsboxaren Kennedy Katende och Timrås Rocco Wadell: "Kommer inte påverka min prestation"

Både Kennedy Katende från Sundsvall och Timråsonen Rocco Wadell har fått nya motståndare när boxarna ställer upp på galor i New York och Sundsvall i april.

Annons

På lördag boxas Sundsvallssonen Kennedy Katende under en gala i Brooklyn i New York. Motståndare blir dock inte Bryan Daniels, som drabbats av skada. Ersättaren kommer istället att meddelas inom kort. Katende slog i sin senaste match i januari Lyubomir Pinchuk från Ukraina.

Kennedy Katende.

– Jag är mycket nöjd med hur träningen här borta har utvecklats. Tillsammans med min tränare Patrick Zagarino har jag kunnat hålla hög kvalitet i träningen över tid och det har helt klart höjt min kapacitet. Mina snabba reflexer är tillbaka och tack vare den suveräna sparring jag får här i New York har jag förbättrat min boxningskondition markant, säger Kennedy Katende i ett pressmeddelande.

Även Timråboxaren Rocco Wadell får en ny motståndare på galan i Sundsvall den 21 april. 24-åringen kommer att möta ungraren Mark Krammerstodter efter att hans förra motståndare Antonio Petrov dragit sig ur.

– Det är sånt som händer i boxning. Det är inte ovanligt att en motståndare drar sig ur på kort varsel. Det kommer inte att påverka min prestation i ringen. Det är därför jag alltid har huvudfokuset på mig själv och inte vem min motståndare är, säger Rocco Wadell i ett pressmeddelande.

Huvudfajten på galan i Gärdehov står Otto Wallin och Adrian Granat för i ett häftigt tungviktsmöte.

Rocco Wadell under en boxningsgala i sporthallen i Sundsvall.

Mer läsning

Annons