Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wadell ser fram emot att boxas i Sundsvall igen: "Aldrig tränat så hårt i hela mitt liv"

När det förra året hölls en proffsboxningsgala i Sundsvall bjöd hemmahoppet Rocco Wadell på en av kvällens bästa matcher.
Inför galan i Gärdehov den 21 april lovar Timråsonen ännu större underhållning.
– Jag har aldrig tränat såhär hårt i hela mitt liv som jag har gjort de senaste månaderna, säger han.

Annons
Rocco Wadell, till höger, under sin match mot Petr Chmelik i Sporthallen i Sundsvall förra året.

Ja, supermellanviktaren Wadell levererade på hemmaplan i april förra året när han besegrade tjecken Petr Chmelik på enhälligt domslut efter sex underhållande ronder.

Sedan dess har Timråboxaren gått ytterligare två proffsmatcher och vunnit båda. Han är nu obesegrad med fyra raka segrar inför galan i Sundsvall den 21 april, där huvudnumret är tungviktsfajten mellan Otto Wallin och Adrian Granat.

► (+) Timråboxarens efterlängtade besked – går match på proffsgalan i Sundsvall: "Jätteroligt"

Rocco Wadell ställs den här gången mot bulgariske Antonio Petrov, 22, som har mer än dubbelt så många proffsmatcher (nio totalt varav fyra segrar). Matchen går över fyra ronder.

– Jag ser verkligen fram emot att boxas i Sundsvall igen, det är alltid en extra krydda. Det var många som kom och stöttade mig senast och jag hoppas på ännu mer folk den här gången, säger den 24-årige svensken i ett pressmeddelande.

– Det kommer att bli en fantastisk match. Jag har inga skador, känner mig mer fokuserad än någonsin och är i mitt livs bästa form, fortsätter han.

► (+) Otto Wallin om känslorna inför den tuffa tungviktsfajten: "Han är bra på att snacka"

Mer läsning

Annons