Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra med parkeringsstrategi i Matfors – men skyltar för hänvisning till p-platserna behövs nu

Svar på Bodil Hanssons insändarreplik "Trycket på p-platser i Matfors ökar – vi tar därför initiativ till en parkeringsstrategi".

Tack för svaret, Bodil Hansson. Ett helhetsgrepp behövs för Matfors utveckling. 

Men problemen runt sporthallen är nu. Parkeringsböter är inte roligt för att man inte hittar rätt.

Skylta upp ordentligt redan vid Taxivägen, att sporthallen parkering är längre fram till höger. I korsningen vid Dannes kiosk kan man sätta skyltar från alla håll. 

Nu visar inget var man ska kan parkera kvällar och helger när man närmar sig sporthallen. Tyvärr. Det drabbar personalen som betalar för parkeringen och gäster till bad och sporthall får p-böter. Det skapar osämja och hårda ord i onödan. Det kan inte vara tanken med att minska antalet platser för sporthallen väl?

Skyltar som visar vägen behövs nu. Det finns plats för skyltar på befintliga stolpar. Enkelt förslag som jag tror går att fixa snabbt.

Vi måste hjälpas åt att försöka lösa nuvarande problem vid sporthallen, och samarbeta mer när det gäller helheten om Matfors.

Hans Dahlström Åsander 

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Läs även: Dåligt med p-platser till sim- och sporthallens besökare i Matfors – situationen är absurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel