Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra träningsmöjligheter för oss pensionärer

Vi som bor i Brf Bosvedjan har förmånen att gå till träningslokal i området. Där finns ett 20-tal jättebra maskiner att träna med så som gångband, cyklar, roddmaskin, olika maskiner för ben, armar och rygg med mera. Dessutom finns ett särskilt rum med tyngdlyftningsgrejor. Duschar och omklädningsrum med klädskåp finns också. Allt detta för en billig peng i månaden. Då får man gå hur mycket som helst mellan 7.00 och 22.00.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Efter pensionen har vi börjat gå regelbundet till träningslokalen. Det är ju så bra då man kan gå på dagtid. Det är jättebra träning för oss äldre. Man tränar upp styrka i armar och ben, får bättre balans och ökad kondition. Dessutom får man tillfälle att träffa folk och få en pratstund. Bekvämt är det ju också då man bor i området och slipper ta sig ner till stans gym.

Så ni som har möjlighet och inte prövat än, kom till träningslokalen och pröva. En eloge till Brf Bosvedjan!

Två piggare pensionärer

Läs också:

► För Plus-kunder: Star Gym öppnar i Kvissleby: "Flera hundra som köpt medlemskap"

För Plus-kunder: Gymträffar för Njurundas pensionärer: "Det är aldrig för sent att börja träna"

Sänkt skatt för pensionärer spelar ingen roll när man ständigt får betala tillbaka

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel