Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bråk mellan busschaufför och bilförare urartade – resenär misstänkt för misshandel

Under måndagen uppstod en trafiksituation i Bosvedjan i Sundsvall när en bilförare svängde in framför en buss och blockerade vägen för bussen. Det hela slutade i en hätsk diskussion mellan busschauffören och flera inblandade resenärer. Nu är en av kollektivtrafikåkarna anmäld för misshandel.

Annons

Vid 12-tiden på måndagen kallades en polispatrull till en trafikplats i Bosvedjan efter larm om bråk på en buss.

En bilförare ska enligt vittnen ha blockerat bussens väg och därmed ska en trafiksituation uppstått som gjorde att personbilsföraren valde att gå ur sin bil och ombord på bussen för att diskutera med busschauffören.

En tredje person, en resenär på bussen ska ha lagt sig i diskussionen som urartat i en hätsk diskussion.

Efter detta ska bussresenärerna blivit så trötta på att inte komma i väg att två av dem klivit upp från sina säten och gått fram till bilföraren och knuffat ut honom ur bussen.

Bilföraren ska enligt polisanmälan ha fallit ut ur bussen till marken och landat på sidan så att det gjort ont. Därför har han, en man 40-årsåldern, nu anmält de två männen som knuffade honom för misshandel. En av de misstänkta är en man i 25-årsåldern.

För Plus-kunder (uppföljning): Chefen för Din tur om det ökade hotet mot busschaufförerna: "Tydligt att det har blivit värre"