Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bråk på parkering i Bergsåker – man anmäler misshandel med järnrör

Under måndagen kallades polisen till Bergsåker med anledning av tumult på en parkering. En man har uppgett för polisen att han blivit misshandlad med ett järnrör.

Strax efter 15-tiden under måndagen kallades polisen till en adress i Bergsåker då de fått information att det var tumult på en parkering mellan ett flertal män.

– En man berättade att han kom i kontakt med ett gäng grabbar som sa att de ville göra upp med honom. Han blev puttad av en medan en annan sprang och hämtade ett järnrör som han och slog mot målsägande, säger Patrik Sundlöf, förundersökningsledare vid polisen.

När polisen kom till platsen hittade de en blödande och skadad man, men det framgår inte i polisanmälan om han behövde sjukvård.

Polisen har även fått in en motanmälan där mannen som beskrev att han blivit slagen med järnrör också blivit anmäld för misshandel av en av grabbarna han stött på.

– Det är en rörig historia. Det kan vara svårt att bevisa vem som har rätt och vem som gjort vad och då blir bråket ouppklarat. Det är inte omöjligt att det kommer in ännu fler anmälningar, säger Patrik Sundlöf.