Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bråk utanför matbutik – man misstänkt för stöld ur ryggsäck

En person misstänks för stöld efter ett bråk utanför Coop i Haga.

Vid halv elva-tiden på onsdagskvällen larmades polis till Coop i Haga, där det pågick någon form av bråk utanför matbutiken.

– Det är en rörig historia där vi initialt fick in larmet som någon form av personrån, där tre personer gav sig på en fjärde, säger Robert S Öhman, vakthavande befäl vid länspolisen.

Efter utredning tog dock händelsen en annan riktning och en av personerna är misstänkt för stöld och en annan för narkotikabrott.

– Det visade sig vara som så att de här tre personerna gått in på Coop för att handla och då lämnat en ryggsäck vid utgången under tiden, som den här fjärde personen då stulit ur, säger Robert S Öhman.

Ägaren till ryggsäcken visade sig samtidigt vara drogpåverkad och fick följa med till polishuset för provtagning och är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.