Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brandskattat Selånger föll borta

Friska hela hösten – men så fort kontraktet i herrtvåan var säkrad blev det stora sjukstugan i Selånger.
– Det var samma mot Härnösand i dag, vi hade precis tio man att ställa på benen och då fick jag spela själv också.

Det säger Selångers tränare Jonas Westring som fick kliva av planen med ett jack i huvudet efter att ha skallat ihop med tidigare Selångerspelaren Ahmad Khreis i matchens sista sekund.

Robin Bergman gjorde mål i den första halvleken, den andra halvleken skapade Selånger en del, men förlorade säsongens sista match.

Selånger slutade därmed på en elfte plats.

– För oss har det handlat mycket om att stoppa fallet, det har varit en stor omställning efter att laget åkte ur ettan och tappade så många spelare. Det har varit härligt att ha haft trotjänare som Petter Andersson, Per Nyman, Oliver Widahl och de där killarna. Det är därför vi klarar av att hänga kvar, nästa år finns det ett lag i stan som är i division II, säger Westring.

Han har börjat prata framtid med Selånger, men inga papper är påskrivna och det är inte helt säkert var Jonas Westrings underskrift hamnar.

– Jag har fått anbud från en del olika klubbar, men Selånger är självklart ett alternativ även om det absolut viktigaste för Selånger är att laget får lite kontinuitet och får behålla sina spelare, säger Jonas Westring.