Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brännström tillbaka

Christoffer Brännström har funderat färdigt. Det blir en ny satsning i Selånger FK i division II Norrland kommande säsong för den 32-årige anfallaren.

– Välbehövligt för oss, eftersom vi tappat flera duktiga spelare sedan i fjol, och inte minst framåt har det ju funnits luckor att fylla, kommenterar nye Selångertränaren Bert Ståhlberg, som nämner Daniel Andersson, som drog till IFK Luleå i ettan i vintras och Ahmad Khreis, som flyttat till division II-kollegan i Ångermanland, Anundsjö IF.

– Att i det läget kunna använda "Brännan" offensivt känns ju jättebra, även om han faktiskt kan spela på fler positioner. Dels handlar det om en väldigt duktig och rutinerad spelare, men också en "fin kille", som tillför mycket i gruppen, fortsätter tränare Ståhlberg.

Christoffer Brännström fanns tillgänglig för Selånger även i fjol vår, men satsningen uteblev och under hösten skrev Bergsjöprodukten på för Nordanstigs FF hemma i Hälsingland.

Sejouren där blev dock kortvarig och därmed är Brännström återbördad till Medelpad, där han under åren huserat i Giffarna (allsvensk 2005), IFK Timrå, Svartvik och Selånger, men på meritlistan finns också spel i Superettan med Umeå FC.