Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bredsand kan kamma hem titeln som Sveriges mest bedrövliga centrum i förortsklassen

Bredsands centrum är under all kritik. Liksom så mycket annat som fattas i Bredsands centrum så saknas även en namnskylt som talar om när man är i centrum.

Ska man uträtta ett så litet ärende, som att lämna in stryktipset, så är det buss eller bilresa som gäller in till city.

Samma sak om du behöver göra en kopia på en nyckel, skicka ett postpaket eller uppvakta någon med en liten enkel blomma. Ingenting duger Bredsands centrum till.

Nu skräder jag inte orden och påstår att Bredsand för sin byastorlek har Sundsvalls i särklass sämsta centrum. Nej, antagligen kammar Bredsand hem titeln som hela Sveriges mest bedrövliga centrum i förortsklassen.

Varför ges inte Bredsandsbor en skatterabatt då förorten, på grund av kommunens behandling, lever upp till ett rent ”askunge”-begrepp.

Begreppet ”människans lika värde” gäller inte Bredsandsbor. Det går inte att låta bli att undra om den undermåliga samhällsservicen i Bredsand beror på att det här placeras oproportionerligt många nyanlända migranter.

Valle V

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel