Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bredsandsborna är bortskämda – betydligt större besvär i andra områden

Replik på Var är Postens serviceställe i Bredsand? ST 16/9.

Om du åker buss 4 från Bredsand så går den bussen direkt förbi Ica Kubiken. Buss 4 startar nedanför Kustängens fotbollsplan och går genom nedre Bredsand. Om du däremot åker med Buss 120 från Njurunda så kan du byta vid Bredsands skola till buss 4 eller fortsätta med buss 120 och byta vid Navet.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Med andra ord har den som bor i Bredsand två busslinjer att välja på. Handen på hjärtat så finns det bostadsområden på andra håll som har betydligt mer besvär att nå Postens serviceställen än ni i Bredsand med täta bussturer på två linjer. Det finns områden där det bara går två bussturer om dagen (under skoltid) i bästa fall. Så ursäkta, men nog tycker jag att det är mer berättigat med klagomål från dessa områden utan täta bussturer.

Ni är faktiskt rätt bortskämda i Bredsand om ni klagar med era förutsättningar att få era postärenden uträttade jämfört med andra områden.

Utan skygglappar

Läs även:

Låt inte byggbolagens vilja gå före skolbarnens säkerhet

Slöseriet med Bureplatsen är stadens största skandal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel