Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bröderna Samuelsson på väg till Schweiz – det här kan bli deras nya klubb

ST-sporten har de senaste dagarna kunnat berätta att både Johan och Anton Samuelsson lämnar Granlo BK och att en flytt till Schweiz är högaktuell.
Snart kan alla bitar vara på plats.
Enligt uppgifter är det Unihockey Tigers som vinner dragkampen om bröderna.

På torsdagsmorgonen kunde Sporten berätta att landslagskaptenen Johan Samuelsson lämnar Granlo BK och att han är högaktuell för en flytt till Schweiz.

LÄS MER: Granlo BK tappar sin världsstjärna – högaktuell för spel i utlandet

Dagen efter stod det klart att även brodern Anton lämnar GBK.

– Det känns jättejobbigt på ett sätt, men samtidigt är det ett hyfsat läge att lämna. Granlo måste bygga någonting nytt och sedan kanske jag kan haka på igen senare. Jag tror på "Manken" och hoppas att han får stöd av andra i stan som också vill se SSL igen, säger Anton Samuelsson.

– I sommar blir jag pappa för första gången så det passar ganska bra att flytta, om man ska göra det någon gång så passar det bra nu.

LÄS MER: Näste Samuelsson lämnar – kan gå till samma klubb som brorsan

Nu ser det ut som att bröderna följs åt då duon enligt uppgifter är nära att bli klara för spel med schweiziska Unihockey Tigers, något som Expressen skrev om under fredagen.

Unihockey Tigers slutade femma i schweiziska ligan den här säsongen och spelar just nu slutspel.

– Än så länge är ingenting klart. Men som jag sagt tidigare så har jag alltid pratat och drömt om att testa på Schweiz någon gång om alla pusselbitar faller på plats, säger Johan Samuelsson.