Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apotek på Alnö återigen utsatt för brott – under natten bröt sig någon in genom att krossa ruta

Apoteket på Alnö hade under den tidiga morgonen besök av inbrottstjuvar. Tjuvarna kan eventuellt ha kommit över medicier, men detta är än så länge oklart.

Annons

Läs mer: Väpnat rån på apotek – polisen söker knivman

Apoteket Furan har tidigare utsatts för brott.

Någon eller några har under natten brutit sig in i ett apotek på Alnö inatt. De har tagit sig in i apoteket genom att krossa en ruta. Eventuellt ska gärningsmännen ha kommit över mediciner.

Det här är andra gången på ett halvår som apoteket utsätts för brott. I janurari utsattes apoteket för ett rån där en man i mörk jacka med uppdragen huva genom hotade personal med kniv.

Läs mer: Man misstänks för knivrånet mot Apotek Furan på Alnö

– Jag vet inte om det här apoteket är särskilt utsatt. Det har varit två gärningar på ett år, det kan ju vara så att gärnigsmannen bor nära och det därför är bekvämt att ge sig på det här apoteket, säger jourhavande förundersökningsledare Stefan Edin.

Händelsen inträffade tidigt på morgonen – tidpunkten är oklar men mellan klockan 5.45 och klockan sex – och polisen tar tacksamt emot eventuella vittnesuppgifter.

Läs mer: Polisen efterlyser vittnen till rånet mot apoteket på Alnö

TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta ST.nu via telefon: 060-19 71 64, e-post: tips@st.nu eller använd Tipsa-tjänsten.

Mer läsning

Annons