Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter klotterattacken: Nu har Indals IF fått dyr gräsklippare stulen

Återigen drabbas Indals IF av brott. Den här gången är det någon som brutit sig in vid fotbollsplanen för att sedan sno åt sig en nyligen inskaffad gräsklippare i 30 000-kronors klassen. Klubbordförande Anders Nilsson är mycket upprörd över händelsen.

Annons

När Anders Nilsson, klubbordförande, skulle upp till Indals IF:s lokaler för att pumpa bollar inför träning under dagen möttes han av en obehaglig överraskning.

Någon hade brutit sig in i förvaringslokalen och snott åt sig en professionell åkgräsklippare som inköptes av klubben i höstas för mer än 30 000 kronor. Gräsklipparen hade tagits från platsen genom att man även tog med sig det släp som klubben använder vid transporter.

Läs mer: Klotterattack mot Indals IF: "Så där kan det inte se ut"

– När jag kommer till platsen upptäcker jag att någon brutit upp dörren. Vi hade inbrott här förra året och kunde då inte få ut några pengar från försäkringsbolaget eftersom de bedömde att det låsningssystem vi då använde var för dåligt. Sedan dess har vi skaffat ny låsning – så kallad klassfyralåsning – men det tycks inte ha stoppat dem.

När Anders Nilsson hör av sig sitter han i kö hos polisen, plats 179, och hoppas höra av dem snart för att kunna anmäla brottet.

– Jag vet inte hur mycket sådana här händelser vi klarar av. Tröttsamt. Så jävla tungt.

Mer läsning

Annons