Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gömde hasch i badrumstaket – nu åtalas mannen

En man i 20-årsåldern åtalas för att ha sålt narkotika och förvarat det i en lägenhet i Sundsvall. Bland annat ska mannen ha gömt narkotika ovanpå innertaket i ett badrum.

Annons

Bild från polisens förundersökning.

I slutet på april befann sig en civilpatrull i ett bostadsområde i Sundsvall efter ett tips om narkotikaförsäljning i området.

Då uppmärksammade polisen att en man i 20-årsåldern uppträdde misstänksamt och vaksamt, sedan han kommit ut från en lägenhet i området.

Strax därefter mötte mannen upp en äldre man i en bil i området, och poliserna bestämde sig då för att kontrollera de båda männen.

Vid kontrollen beslutades det om kroppsvisitation av de båda männen samt husrannsakan i fordonet sedan polisen känt en tydlig lukt av cannabis.

Vid husrannsakan i bilen anträffades en klump med hasch instoppad under bilens växelspak, och den yngre av männen greps på platsen då han misstänktes för att ha överlåtit narkotika till mannen med bilen.

Därefter genomfördes en husrannsakan hos mannen som lämnat lägenheten.

Vid husrannsakan fann polisen bland annat tre haschkakor, flera mindre bitar hasch och en våg ovanpå innertaket i badrummet. Sammanlagt rör det sig om närmare 400 gram narkotika.

Nu åtalas de båda männen. Den ynge mannen misstänks för två fall av narkotikabrott, och den äldre mannen misstänks för ringa narkotikabrott.

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här – och följ ST.nu på Facebook .

Mer läsning

Annons