Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inbrott på Bergsåkers IP – "Det är bedrövligt"

Selånger FKs personal möttes av ett uppbrutet förråd när de kom till jobbet på måndagen. – Det känns som att de gör inbrott hos dem svagaste, säger Börje Andersson, vid kansliet.

Annons

Under måndagsmorgonen upptäckte en vaktmästare på Bergsåkers IP att någon hade brutit sig in i ett av Selånger FKs förråd.

Börje Andersson, som arbetar vid kansliet för Selånger fotboll blev uppring under morgonen och larmade polisen.

– När man kommer hit och ska ladda för att göra ordning planer och göra det bättre för ungdomarna så får man lägga tiden på sådant här. Det är skit, säger Börje Andersson.

Någon ska ha brutit upp låset till förrådet och tagit sig in i byggnaden. I förrådet ska föreningen bland annat ha förvarat fotbollar och annan utrustning.

– Det var i stort sett bara några tekniska grejer som försvann, som högtalare och liknande. Men det blir en jäkla röra. De har kastat runt grejer bara för att jävlas, säger Börje Andersson.

Trots att inget av större värde försvunnit i samband med inbrottet, så menar Börje Andersson att det förstör för föreningen.

– Det känns som att de gör inbrott hos dem svagaste. Det finns ju inga föreningar idag som har några resurser för sådant här, och inga har heller något av värde på sådana här ställen längre, säger han.

Polisen har genomfört brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan. Det är ännu oklart vem eller vilka gärningsmännen är.

Mer läsning

Annons