Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Värden för 300 000 kronor stals – hittelön utlovad

/
  • Patrik Göstasson, åkerifirmans ägare, utlyser en belöning på 10 000 kronor till den som lämnar ett avgörande tips så att han kan få tillbaka stöldgodset.

Värden för upp mot 300 000 kronor har stulits i samband med ett fräckt inbrott i Härnösand.
Nu utlyser Patrik Göstasson, åkerifirmans ägare, 10 000 kronor i belöning för att få tillbaka stöldgodset.

Annons

Det stulna godset väger sju ton. Vilket tyder på att tjuvarna haft både lastbil och någon traktor som kan ha lyft upp det stulna på flaket. Stölden har skett på ett inhägnat område efter Fiskaregatan, en bit från Kustbevakningen.

Det handlar om en snöskopa, en planeringsskopa, en sopvals, sandspridningsskopa och två pallgafflar. Mycket tyder på att tjuvarna haft tillgång till nyckel för att ta sig in på området. Det finns ingen åverkan på något lås.

_ Jag blir så ledsen att man inte får ha grejorna ifred. Jag ska åka iväg på semester nu och så händer det här, säger Patrik Göstasson.

Stölden ska ha skett någon gång från lördag klockan 16 till söndag klockan 18 då man upptäckte att det saknades skopor. Polisen ser gärna att den som sett eller iakttagit något misstänkt hör av sig på telefonnummer 114 14.

Det finns en övervakningskamera på området. Polisen har av olika skäl inte kunnat titta på filmen. Har man tur så är tjuvarna filmade.

_ Jag har haft inbrott förut också, men det var för många år sen och inte alls i den här omfattningen, säger Patrik Göstasson

Mer läsning

Annons