Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Busslinje 4 en katastrof – jag ger upp och börjar nu leta en andra bil till familjen

Region Västernorrland har problem med att få människor i Sundsvall och länet att åka mer kollektivtrafik, och nu efter några veckors försök med att åka buss förstår jag varför.

Som boende i Granloholm finns det två alternativ – linje 3 och 4. Linje 3 fungerar som förväntat, men linje 4 är en total katastrof! Jag vet inte hur många gånger de senaste veckorna som bussen antingen inte kommer, är kraftigt försenad eller överfull så man inte får plats.

Informationen på Din turs hemsida är oftast obefintlig. Råkar det stå något om den turen jag tänkte åka med kommer informationen oftast upp EFTER turen skulle vara avslutad.

De gånger jag ringt och försökt få information från Din turs kundtjänst har de oftast varit lika frågande som jag och behövt ringa till bussarna för att försöka få klarhet i vad som händer.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att med Sveriges dyraste kollektivtrafik är det ett under att Din tur har så många resenärer som faktiskt står ut vecka efter vecka. Själv har jag redan nu givit upp och kommer börja leta efter en andra bil till familjen.

Besviken bussresenär

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Läs även: Klanderfria hållplatsutrop i Stockholm – varför fungerar det inte på bussarna i Sundsvall?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel