Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För den baksugne

/

Bröd bröd bröd
Martin Johansson
Bonnier Fakta

Annons

Det började med en bakblogg. Nu har Martin Johansson kommit ut med ännu en bakbok med företrädesvis surdegsbröd i.

Och den här är fin. Personliga texter och tips. Tilltalande recept och mycket vackra foton på lockande bröd. Samt flera recept som faktiskt inte förutsätter syrakulturer som jäser och bubblar i veckor. Allra gladast blev jag över kalkylen för den (jag) som vill hitta på ett eget brödrecept, men inte vågat räkna ut själv hur förhållandena mellan mjöl, vätska och salt.

Recepten innehåller allt från matbröd till kakor, bullar, pizza, tunnbröd ... Ja, egentligen är det bara småkakorna som inte fått någon plats, men för den som kan nöja sig med skorpor med olika smaksättningar hittar allt det som behövs i den här fina boken.

Mer läsning

Annons