Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Byråkrater har tagit sjukvården som gisslan

Nu har Landstinget Västernorrland haft sitt möte och vad kom man fram till? Varför ska vi rösta fram dönickar vart fjärde år, skulle tro att många ser landstinget som val tre varje valår.

Man bryr sig inte och varför inte? Därför inget händer, om maktbalansen skiftar så händer inget ändå. Man skäller på varandra lite och sen går man i ide igen.

Ingen bryr sig för egentligen handlar det om politikers pengar. Stödet till partierna baseras även på landstingsvalet och det är mer viktigt än en fungerande sjukvård.

När landstingen skapades var det för att landet inte gick att hålla ihop på grund av avståndet. Nu finns alla hjälpmedel men nu har politiker och byråkrater tagit sjukvården i gisslan för sin egen vinning. Alla stafettläkare ligger helt i politikernas skuld. Man har skapat en stor arbetsmarknad med 21 landsting och läkare som inte jobbar efter kontorstid utan jourtid. Bristen på läkare skulle försvinna om även dessa har schemalagd tid dygnet runt som övriga världen.

Varför har läkare undantag från nattjobb när inga andra har det? Det finns läkare på akuten med mera, men dessa är under utbildning, de rutinerade ligger på bakjour. Hela den proceduren leder till fel då den som är ny inte vill störa läraren med dumma frågor. Vilka har godkänt det? Våra fantastiska politiker som nu inte tycker om stafettläkare men betalar kostnaderna. Det är ju bara skattepengar, är de slut så höjer vi skatten lite. Så himla dåliga ni är, kan ni se er i spegeln på morgonen?

Roger59

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel