Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Byt ut ledningen i hobbyföreningen GIF Sundsvall

Annons

Varför har GIF Sundsvall kvar tränaren Joel Cedergren? GIF Sundsvall har sig själv att skylla att de inte presterar bättre. Men med en ledning som Giffarna har så kan man ju inte räkna med något annat, eller? Då menar jag även sportchef, ordförande samt kanslipersonal. GIF Sundsvall har legat i de nedre regionerna i flera år, och föreningen saknar pengar och publik. Ibland kanske ledningen också ska ta och kolla i spegeln och rannsaka sig själv.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Ta det där med banderollen där det stod ”avgå Joel” där Urban och Joel går ut i tidningen och grinar för det budskapet. Det visar att det är en hobbyförening, detta är något som sker konstant i större klubbar utan att man ”söker empati” i media. Supportrar har rätt att tycka och ställa krav utan att vissa ”viktiga” personer i föreningen morrar.

För Plus-kunder: Uppgifter: Här är tränaren som kan förstärka GIF Sundsvall nästa säsong

Som sagt var, kolla er i spegeln alla och se vad som kan göras bättre. Ibland kanske sportchefer också ska bytas ut för att få en effekt, det är ju ändå de som tagit in spelarna.

GIF Sundsvall borde börja om och bygga nytt från spelare till ledare.

Don Miguel

Läs också:

Fler tränare i GIF är fel väg att gå

Sundsvall City Arena – smaka på det

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel