Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

C: Medmänsklighet för Sverige framåt – Sverige får aldrig förfalla till att tillhöra hatarna och mobbarna

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Valet den 9 september närmar sig. Det blir ett värderingsval som kommer vara vägledande för Sveriges väg framåt. Valet står mellan medmänsklighet och främlingsfientlighet, mellan samarbete och slutenhet, mellan frihet och förtryck.

Vad blir ditt val?

Vi centerpartister är tydliga i vår vilja att se ett Sverige som genomsyras av frihet, medmänsklighet och jämställdhet. Vi behöver ett ledarskap som kan vända utvecklingen och skapa optimism och framtidstro. Ett ledarskap som både kan ta ansvar och visa handlingskraft.

Valet 2018 blir ett vägval och en värderingskamp som vi måste vinna. Vinna för att det inte duger att släppa fram antisemiter, rasister, islamister och nazister på våra gator, torg och till och med i våra fullmäktigesalar.

Sverige får aldrig förfalla till att tillhöra hatarna och mobbarna. Vi måste stå upp mot extremisterna och vi måste stå starka tillsammans. Låt Sverige fortsätta vara det öppna och demokratiska land vi alla kan trivas och ha en ljus framtid i.

Hans Forsberg

Ordförande för Centerpartiet i Sundsvall

 ■■ Följ ST Debatt på Facebook

Här kan du enkelt skicka in insändare och debattartiklar

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel