Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Calle Bolund landslagsuttagen och tvåa i SM: "Fantastiskt stolt"

För första gången ställde han som senior upp i helgens SM. Det slutade i succé då bodybuildaren Calle Bolund tog hem andraplatsen och blev landslagsuttagen.
– Det här är en av mina stora drömmar, säger han.

För Plus-kunder: Ego jubilerar – här är främsta "egoisten": "Träningen en del av meningen med livet"

I helgen ställde Sundsvallbon Calle Bolund upp i sitt första SM som senior. Målet var att komma topp tre och det slutade med en andraplacering.

– De jag tävlade emot var riktigt bra så jag är otroligt nöjd med att komma tvåa, säger han.

Men framgångarna fortsatte. När Calle Bolund stegade av scenen kom nästa besked – ett förfrågan om att representera Sverige i Nordiska mästerskapen som äger rum i Allingsås i slutet av oktober.

– Att få göra det som senior är ett av mina stora mål. Den här helgen har varit fantastiskt på så många sätt och jag är otroligt glad och stolt, säger han.

Bolund återvände till Sundsvall under söndagen efter en månad i Stockholm. Nu väntar studier och ett par dagars återhämtning innan fokus ligger på det kommande mästerskapet i slutet av månaden.

För Plus-kunder: Calle fick svar på flaskposten – efter 14 år: "Tur att mamma fortfarande har samma hemnummer"