Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Camilla hjälper ST:s kunder att läsa tidningen digitalt – då är inga hinder för stora: "Vi löser det alltid till slut"

Camilla Dückhow brinner för att alla som vill ska kunna läsa ST digitalt.
Då är glömda lösenord och gamla e-postadresser inget hinder.
– Det har blivit en inre tävling för mig att lära kunderna att logga in. Och hittills har jag aldrig gått bet, säger hon.

ST har både tid och plats för dig som vill börja läsa tidningen på skärm istället för papper. På våra logga-in-aktiviteter runt om i länet får du personlig hjälp att komma igång – oavsett förkunskaper.

Där träffar du också vår marknadskoordinatorer Camilla Dückhow och Rebecca Robertsson som gör allt för att ta dig förbi eventuella hinder.

– Alla är välkomna och det är klart att det kan dyka upp utmaningar av olika slag. Många har gjort egna försök att logga in hemma, men har kanske glömt bort sitt lösenord och för den delen också e-postadressen som är kopplad till prenumerationen, säger hon.

– Det gäller att ta sig an alla kunder helhjärtat, vara generös med tid och framför allt inte ge upp. Vi löser det alltid, även om det ibland kräver ett extra besök eller att kunden får gå hem en sväng och kolla e-posten på datorn. Långt ifrån alla har mejlen kopplad till mobilen eller surfplattan.

– Det som däremot förenar alla är nyfikenheten och engagemanget. Många har till och med knatat iväg och köpt ny teknik bara för ändamålet. Vissa kommer direkt från butiken till oss med förpackningen i handen, säger Camilla Dückhow.

– Dessutom är nästan alla oerhört tacksamma för hjälpen. Klart att det kan knorras ibland när vi stöter på utmaningar, men de som lär sig att logga in blir oftast väldigt nöjda. Några blir glada för att de slipper gå 200 meter till brevlådan och hämta tidningen varje dag, många gillar att de kan ta med sig e-tidningen överallt och att de plötsligt har hela sajten i fickan genom mobiltelefonen.

Är det den typen av glädje som driver dig i jobbet?

– Ja, det är ju den stora belöningen. Men det har också blivit som en inre tävling för mig att lära kunderna att logga in. Jag ska lösa det - och lösa det för dem. Hittills har jag faktiskt aldrig gått bet heller, även om det tagit uppemot en vecka i vissa fall.

Camilla Dückhow fortsätter:

– En annan bonus med jobbet är alla historier som kunderna delar med sig av. Många har fantastiska berättelser om sin relation till tidningen och det berikar att höra oavsett om det är ris eller ros. Det är uppenbart att vi betyder mycket för folk och att många bryr sig om vad vi gör.

Här får du hjälp att läsa tidningen på nätet!

Om du loggar in och läser ST digitalt får du ut max av din prenumeration och tillgång till hela vårt journalistiska utbud.

Här kan du lära dig att läsa tidningen på nätet:

26 februari: Kulturmagasinet, SmartStart i DigidelCenter 1 tr, 13.00–15.00

28 februari: Ljustadalens bibliotek, 13.00–15.00

6 mars: Granloholms bibliotek, 15.00–16:30

12 mars: Nacksta bibliotek, 10.00–12.00

14 mars: Alnö bibliotek, 13.00–15.00

2 april: Kulturmagasinet, Digital Workshop: Smart Start i DigidelCenter 1 tr, 13.00–15.00

21 maj: Kulturmagasinet, Digital Workshop: Smart Start i DigidelCenter 1 tr, 13.00–15.00