Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cecilia Hjelm matchhjälte för Heffnersklubban mot IFK Timrå

Heffnersklubban vann med 1–0 (1–0) borta mot IFK Timrå i division 2 mellersta Norrland i fotboll. Matchens enda mål stod Cecilia Hjelm för i första halvleken.

– Vi ger bort första halvlek och 0-1 målet till Heffners, vilket är otroligt tråkigt. I andra tar vi över spelet totalt, skapar många hörnor och ett par riktigt vassa lägen. Tyvärr får vi inte in bollen, plus att Heffners försvar och framförallt målvakt gör det bra också. Vi får ladda om och komma bättre förberedd och laddad inför nästa match, kommenterade IFK Timrås tränare Patrick Davis efter matchen.

Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz tyckte så här om matchen:

– En jämn derbymatch med mycket kamp. När vi inlett seriespelet med några tunga förluster som gjort att självförtroendet fått sig en törn, så var det grymt skönt att få med sig tre poäng idag. Väljer idag att lyfta fram kollektivet.

Heffnersklubban ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan IFK Timrå är på fjärde plats.

Nästa motstånd för IFK Timrå är Alnö. Lagen möts lördag 15 juni 13.00 på Släda IP. Heffnersklubban tar sig an Stöde hemma söndag 16 juni 18.00.