Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Charlotte Kalla om sambolivet och kärleken

Charlotte Kalla och Anders Svanebo har varit tillsammans i fem år nu.
I TV4:s Hellenius Hörna berättade Kalla om vad det är Svanebo stör sig på i hemmet.
– Han är mest bara irriterad över att jag är så himla stark i gymmet men när vi ska renovera hemma så orkar jag lyfta något, säger hon i programmet.

Annons

För fyra år sedan flyttade Charlotte Kalla och Anders Svanebo från Östersund till villan precis nedanför Södra Berget i Sundsvall.

Sedan dess har paret bott ihop, och det är lätt att se att det är två skidåkare som huserar i huset.

– Det kan ofta ligga ett par rullskidor utanför, speciellt om man har kommit hem från passet och är superhungrig, säger Kalla i TV4:s program Hellenius Hörna.

TV4: Hur träffades ni?

– Genom skidåkningen. Jag tog första steget, det var på en skidfest. Skidvärlden är inte så stor, man känner till varandra. På festen tog jag på mig ett par andra glasögon och kollade på honom med andra ögon.

Fyra år som sambos har gjort att rutinerna har satt sig och Kalla är inte sen med att berätta exakt vad det är som Anders kan irritera sig på hos henne när de inte är ute och tränar.

– Han är mest bara irriterad över att jag är så himla stark i gymmet men när vi ska renovera hemma så orkar jag lyfta något.

I och med att Kalla varit den som tävlat på högst nivå och skördat störst framgångar mellan de två så har Anders fått ta mycket ansvar på hemmaplan, men det är på väg att förändras nu.

Anders karriär har även den tagit fart.

– Vi är ändå ganska bra på att dela lika. Det har länge varit så att jag varit iväg oftare och då har det varit naturligt att Anders, som varit hemma, tagit större ansvar. Men nu har han också börjat åka fort, så nu är det mer fajt om vem som gör vad. Jag har klippt gräsmattan mer den här sommaren än tidigare, säger Kalla.

Båda är i allra högsta grad fortfarande aktiva och inom skidåkningen är sjukdomar något som inte är välkommet, något som kan orsaka en hel del problem i hemmet.

– Vi har ett sådant dilemma nu, han är hemma och har halsont, och jag ska hem i morgon. Jag vet inte hur vi ska göra, men vi har ett gästrum, säger Kalla och skrattar.

Se programmet här .