Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Charmig upptäckarfärd

Banjo-Kazooie: Nut´s & bolts

Förra hösten släpptes ett av de senaste årens absolut bästa plattformsspel i Super mario galaxy. Den här hösten ser plattformsgenren ser mer annorlunda ut, eftersom Mirror´s Edge och Little big planet tagit genren till nya dimensioner.

Men tycker man inte riktigt om förändringen kan Rares Banjo-Kazooie: Nut´s & bolts vara en lämplig plattformsäventyrare att sysselsätta sig med i julhelgen. Det är charmigt och bitvis riktigt underhållande tack vare skön metahumor och sådär lagom klurigt. Ibland kan jag dock tycka att det blir onödigt tillkrånglat, att man hellre skulle sett mer fokus och tid i riktiga banor än uppgifter därikring.

Men i brist på bättre titlar till formatet blir Bajno-Kazooie något av genrens starkaste kort på Xbox 360. Inte lika starkt som konkurrenterna, men likväl ett välgjort och småtrevligt spel.